loading

autogarage -auto-opkopers-antwerpen

Als u op zoek bent naar een garage met tweedehandswagens in de buurt van Antwerpen, wilt u er zeker van zijn dat u waar krijgt voor uw geld. Zo geniet u lang van uw auto, terwijl u er een schappelijke prijs voor betaald. Autobrandt in Mortsel begrijpt dat. Daarom hebben we als professional in onze garage de beste deals op het gebied van tweedehandswagens in de regio Antwerpen. Welk merk of model u ook zoekt.

 

BIJ DE GARAGE IN TWEEDEHANDSWAGENS IN DE REGIO VAN ANTWERPEN KIEST U VOOR BETROUWBAARHEID

Bij garage Autobrandt in de buurt van Antwerpen is de betrouwbaarheid op het gebied van tweedehandswagens optimaal. Doordat we ons zowel met de aan- en verkoop als het repareren van auto’s bezighouden, weten we precies wat er onder de motorkap te vinden is. Autobrandt koopt alleen tweedehands Belgische auto’s in die minder dan 100.000 kilometer hebben gereden, zodat wij u kwaliteit kunnen garanderen. Als garage in de regio Antwerpen geloven wij zelfs zo in onze kwaliteiten, dat wij bij aanschaf van tweedehandswagens minimaal een jaar garantie aanbieden. Wist u dat wij daarnaast fraude voorkomen door middel van een Car-Pass en wij aan de strenge verkoopeisen van de TRAXIO voldoen? Bij Autobrandt kiest u altijd voor betrouwbaarheid.

BIJ ONS VINDT U DE AUTO DIE U ZOEKT

Heeft u een model, bouwjaar of prijsklasse in uw hoofd? Wij hebben precies de auto waar u naar op zoek bent. Of dit nu een Peugeot, een Audi of een van onze andere tweedehandswagens is, onze garage in de regio van Antwerpen heeft zeker uw droomauto. Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs of maak een afspraak en bezoek ons op maandag. Heeft u vragen over onze manier van werken of over ons ruim assortiment? Laat het ons weten via 03-449 36 63.


 
Fax

+32 3 458 72 84

Back to top